‘Beleef Corsica’ kopen

Het boek “Beleef Corsica” wordt uitgegeven door Uitgeverij Edicola onder het ISBN: 978-94-92199-33-1.

Auteur: Wilbert Geers

Het boek maakt deel uit van de serie Puur Frankrijk.

Dit waardevolle boek is een aanwinst voor iedereen die Corsica tot zijn of haar favoriete vakantiebestemming heeft gekozen tot en met degene die voor de eerste keer naar “Île de Beauté” gaat.

Aanschaffen kan via:

  • bestellen via de diverse lokale boekwinkels om de hoek
  • internetboekwinkels als:
  • bij de auteur:
    • via onze webwinkel (versturen of afhalen mogelijk, alleen bestellen in Nederland en België)
    • diverse beurzen en presentaties, zie hieronder voor agenda.

Beurzen en presentaties

Corsica&Sardinie-Info on tour!

Voor meer informatie betreffende de lezingen/presentaties. Lees eerst hier even de algemene info, met name over het al dan niet inschrijven, maar ook over de inhoud.

Auteur zal op de volgende beurzen vertegenwoordigd zijn om uit eigen ervaringen over de eilanden Sardinië, Sicilië, Elba en Corsica te vertellen. Veerdiensten, vliegen, accommodaties, campings en toeristische bezienswaardigheden passeren de revue!

  • 1 en 2 december: Smaak van de Winter in Houten
  • 10 t/m 13 januari: Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht Hal 7PS: Lezing en/of presentatie over Corsica of Sardinië op een personeelsactiviteit, vereniging, vrije universiteit of vriendenclub? Ga je met een groep naar deze eilanden?

Weer eens wat anders op de personeelsdag, vriendenavondje of vereniging? Dat kan: wij verzorgen lezingen over met name het vakantieaspect van Corsica en/of Sardinië. Praktische zaken, maar ook culturele achtergronden, vertelt uit ruime eigen ervaringen. Natuurlijk zullen mooie foto’s en een filmpje niet ontbreken.

Lijkt je dat wat? Mail ons voor de mogelijkheden, maar geef ook je wensen aan!

info@beleefcorsica.nl

Wilge‘Beleef Corsica’ kopen